» RÓLUNK

RÓLUNK

Kovács Gábor a cég ügyvezetője közel 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az Ipari Hűtés és Klíma Technika területén. Közel 25 éves tapasztalattal rendelkezünk TRANE berendezések szervizelése területén.

Cégünk márka független szervizként üzemel. 2015 óta megbízott CLIVET márkaszervizként is működünk. 

KÜLDETÉSÜNK:

Jelenlegi meghatározó szerepünket tovább erősítve az ország egész területén megbízható és korrekt klímatechnikai cégként vagyunk jelen.

ÉRTÉKEINK:

Elkötelezettséget érzünk arra, hogy az egyre növekvő piaci igényekhez alkalmazkodva, azt figyelembe véve folyamatosan bővítsük szolgáltatásaink körét és javítsuk azok minőségét. A vevői megelégedettség növelésének eléréséhez elengedhetetlennek tartjuk munkatársaink szakmai és emberi fejlődését, ezért dolgozóinkat folyamatosan tovább képezzük.

CÉLJAINK:

Az ügyfeleink elégedettsége.
Az ETALON KLÍMA KFT. neve garanciát jelent valamennyi szolgáltatásunknál ügyfeleink számára.
A rendszerünk továbbfejlesztése érdekében a vevőink véleményét folyamatosan kikérjük.

FELELŐSSÉGÜNK:

Cégünk vezetői felelősséget vállalnak arra, hogy a cég bármely tevékenységét az érvényes jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelelően, ellenőrzött és felügyelt körülmények között végzik, a szükséges erőforrások biztosítását fontos feladatnak tekintik.

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az ETALON KLÍMA KFT. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

 

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

 

 

Az ETALON KLÍMA KFT. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

 

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

 

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

 

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy az ETALON KLÍMA KFT. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Tárhelyszolgáltató: Lokopi Web Fel